Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsЧлен на афганистанските сили за сигурност е убит

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsЧлен на афганистанските сили за сигурност е убит
Коментари Харесай

Член на афганистанските сили за сигурност е убит при престрелка с „неизвестни нападатели“

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Член на афганистанските сили за сигурност е погубен при престрелка с „ незнайни нападатели “, до момента в който Съединени американски щати и Германия се причисляват към войските на борбата на летището в Кабул.

Най -малко един член на афганистанските сили за сигурност, охраняващи летището в Кабул, е погубен след избухнала престрелка с незнайни нападатели покрай въздушния хъб, разкриха немските военни.
Един член на афганистанските сили за сигурност е погубен, а други трима са ранени, заяви Бундесверът в туит в понеделник.

Никой немски боец не е потърпевш в битката, съгласно Бундесвера.

Хаосът и безредието заглушиха напъните за евакуация на столичното летище, откогато талибаните завзеха Кабул на 15 август. Много хора бяха убити, до момента в който хиляди афганистанци не престават да се събират отвън въздушния хъб с вярата да обезпечат полет отвън страната. Стрелбите и щампованията лишиха няколко живота, до момента в който съгласно известията най -малко двама души починаха, откакто се пробваха да се вкопчат в американски боен транспортен аероплан, изхвърчал от летището. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР